Foto Dorpentocht 2018
Foto Dorpentocht 2018 Frans Goossens

Amstelveense fietsdag op donderdag 26 september

18 september 2019 om 12:00 Overig

AMSTELVEEN AmstelveenSport houdt op donderdag 26 september van 8.45 tot 16.00 uur de Amstelveense fietsdag. In de kop van het artikel met de aankondiging van het evenement in het Amstelveens Nieuwsblad van vandaag staat per abuis dat de fietsdag op 28 september wordt gehouden, maar dat moet dus 26 september zijn.

Onder begeleiding van buurtsportcoaches fietsen deelnemers een mooie tocht door de omgeving van Amstelveen. De fietstocht wordt onderbroken door een gezellige en gezonde lunch. Het verzamelpunt is de Goudsmithal aan Sportlaan 29 in Amstelveen.

AmstelveenSport organiseert de Amstelveense fietsdag in samenwerking met de Fietsersbond. Voor de fietstocht begint, worden de fietsen van de deelnemers op veiligheid gecheckt. Ook wordt informatie gegeven over E-bikes en kunnen deelnemers een fietsparcours afleggen.

Deelname aan de fietsdag kost 30 euro per persoon. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Inschrijven voor de fietsdag kan op https://www.amstelveensport.nl/events/fietsdag/ of door een e-mail te sturen naar info@amstelveensport.nl onder vermelding van Fietsdag 2019 met voor- en achternaam en telefoonnummer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie