Week van de Ontmoeting

16 september 2019 om 12:13 Nieuws Deel je nieuws

In 2018 was deze week in Amstelveen een groot succes. Veel mensen hebben allerlei activiteiten, die door verschillende instellingen en verenigingen werden georganiseerd, bezocht.

In 2019 organiseren wij opnieuw de Week van de Ontmoeting. “Elkaar ontmoeten” is het uitgangspunt van de Week van de Ontmoeting, die op maandag 23 september van start gaat en doorloopt tot en met zondag 29 september. Participe Amstelland organiseert in samenwerking met verschillende organisaties in Amstelveen een week vol activiteiten

Dat kunnen speciaal voor deze week georganiseerde activiteiten zijn maar ook enkele bestaande reguliere activiteiten. U kunt deze gratis (of een enkele tegen een kleine vergoeding) bezoeken. En soms wordt u nog door sponsors verwend met gratis koffie of iets lekkers.

Zo kunt u andere mensen ontmoeten die u normaal misschien niet tegen zou komen. U kunt aan een activiteit meedoen waar u normaal nooit aan gedacht zou hebben om te gaan doen. Of wel aan gedacht, maar nooit geprobeerd hebt. Het kan een week vol verrassingen voor u worden.

Wij wensen u veel plezier en hopen dat u in nieuwe dingen ontdekt en veel nieuwe mensen ontmoet. Want dat is de gedachte achter De Week van de Ontmoeting. 

U kunt het programmaboekje vinden in wijkcentra, gemeentehuis, gezondheidscentra etc. Of kijk op de website www.participe-amstelland.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie