Amstelveen Heemraad won uit met 4-1 van Overbos.
Amstelveen Heemraad won uit met 4-1 van Overbos. Hans van Beek

Amstelveen Heemraad met overmacht poulewinnaar

16 september 2019 om 11:07 Voetbal

AMSTELVEEN Amstelveen Heemraad heeft zich nadrukkelijk geplaatst voor de knock-out fase van de bekercompetitie door met 4-1 te winnen bij Overbos in Hoofddorp. Bij rust stond Amstelveen al met 3-0 voor en na rust deden de spelers het rustig aan om volgende week zonder blessures de eerste competitiewedstrijd tegen SCW op volle kracht tegemoet te kunnen zien. Voor rust waren het Giorgio Sanches, Robert Lesmeister en Toby Correira die Amstelveen op een comfortabele 0-3 zetten. Na rust was het Yann Heurtin die de 0-4 maakte. Overbos deed nog wat terug, maar dat was voor de statistieken. Amstelveen heeft zich met drie overwinningen geplaatst voor de knock-out fase en zal met een goed gevoel de competitie ingaan. Zaterdag gaan de mannen van Edwin van Maas en Norbert Alblas op bezoek bij SCW.

RODA '23 zondag 1 verloor zondag de bekerwedstrijd tegen SDZ zondag 1 thuis met 2-3 eindstand. Doordat AMVJ zaterdag met 1-1 gelijk had gespeeld tegen KFC gaan zowel RODA ´23 als SDZ door in het vervolg van het bekertoernooi. 

Het is Sporting Martinus niet gelukt om zich te plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Tegen derdeklasser Rkdes bleef het zondagmiddag 0-0. NFC heeft zijn laatste poulewedstrijd nipt gewonnen van het Utrechtse Kismet. Door de 1-0 overwinning is NFC winnaar geworden en eindigde zodoende boven Sporting Martinus en Rkdes. 

Rkavic won zaterdag met 5-3 van UNO vv in het bekertoernooi.

RODA ´23 (zondag) verloor thuis van SDZ.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie