Clairy Polak
Clairy Polak ANP Foto

Clairy Polak vertelt over debuutroman

7 september 2019 om 16:00 Overig

AMSTELVEEN Clairy Polak vertelt op woensdag 18 september van 20.00 tot 22.00 uur over haar debuutroman 'Voorbij, voorbij' tijdens een lezing in Bibliotheek Stadsplein. Bezoekers kunnen haar allerlei vragen stellen. De bibliotheek verwacht veel belangstelling voor de lezing.

Clairy Polak is vooral bekend van actualiteitenprogramma's als NOVA, Buitenhof en Het filosofisch kwintet. In mei 2019 debuteerde ze als schrijver met haar roman 'Voorbij, voorbij'. Het verhaal is gebaseerd op haar eigen leven en de ziekte van Alzheimer waar haar man Nico aan leed. De roman beschrijft de tragische impact van Alzheimer op een echtpaar dat al 25 jaar bij elkaar is en ondanks de ziekte een gezamenlijke toekomst probeert vorm te geven. De roman beklom al een maand nadat het was uitgegeven de NRC top 10 van best verkopende boeken van Nederland op dat moment.

De zaal in Bibliotheek Stadsplein biedt ruimte aan 110 belangstellenden. De entree bedraagt 10 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.debibliotheekamstelland.nl
 


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie