Gio's Goede Doelen Winkeltje in winkelcentrum Waardhuizen
Gio's Goede Doelen Winkeltje in winkelcentrum Waardhuizen Saskia Cruz

Verkoopactie Gio (8) brengt 150 euro op voor stichting Wildlife

26 augustus 2019 om 13:03 Overig

AMSTELVEEN De verkoopactie die de 8-jarige Gio Cruz heeft gehouden voor Stichting Wildlife heeft ruim 150 euro opgebracht. Hij stond zaterdag vanaf 11.00 uur met zijn 'Gio's Goede Doelen Winkeltje' op het binnenplein in Winkelcentrum Waardhuizen. Vooral in de ochtend had hij erg veel aanloop. Er zijn veel statiegeldflessen ingeleverd en hij heeft veel knuffels en eigen knutselwerk verkocht.

Binnen één uur nadat het winkeltje open was gegaan had hij zijn streefbedrag al binnen om stokstaartjes in Safaripark Beekse Bergen voor Stichting Wildlife te kunnen adopteren. Door een dierensoort te adopteren in een dierenpark in Nederland wordt stichting Wildlife gesteund. De stichting gebruikt het geld om wereldwijd verschillende projecten rondom bedreigde diersoorten te ondersteunen.'

Gio besloot zaterdag ter plekke om door te gaan en nog een dier via Stichting Wildlife te adopteren: de gordelvari's in Beekse Bergen. Zijn winkeltje bleef tot een uur of drie open en de opbrengst was met het bedrag waarmee hij startte voldoende om zowel de stokstaartjes als de gordelvari's te adopteren.

Gio en zijn moeder danken Winkelcentrum Waardhuizen en speciaal Dierplezier en Top 1 Toys voor hun steun en hulp.

Gio is blij met de opbrengst van de verkoopactie.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie