Wekelijks heerlijk sporten in de buitenlucht kan bij GezondOud.
Wekelijks heerlijk sporten in de buitenlucht kan bij GezondOud. GezondOud

Samen sporten in de buitenlucht verbindt

22 augustus 2019 om 07:30 Nieuws

AMSTELVEEN Het is een mooie dag. De zon schijnt, de vogels fluiten en de natuur is prachtig. Marja (63) is onderweg naar het bos om heerlijk een uurtje te sporten met GezondOud. "Sinds begin dit jaar ben ik met pensioen. Ik was op zoek naar een leuke sportclub om me bij aan te sluiten. Enerzijds om wat aan mijn conditie te werken, maar ook zeker om nieuwe mensen te leren kennen. Ik werd door een kennis gewezen op GezondOud. In juni van het afgelopen jaar heb ik een proefles gevolgd en GezondOud bleek voor mij een schot in de roos," vertelt Marja.

EIGEN NIVEAU "Wekelijks heerlijk sporten in de buitenlucht, zeer afwisselende trainingen waar je op je eigen niveau aan deel kunt nemen, je krijgt goede begeleiding en traint altijd in een gezellige groep. Wat voor mij ook heel positief is, is dat er het hele jaar door wordt getraind. Voor mij kan een zomer-of winterstop weleens een afhaakmoment zijn. Dan is het even uit je systeem en pak je het toch minder makkelijk weer op. Bij GezondOud is dit niet het geval, voor mij ideaal dus!"

NIEUWE CONTACTEN "Naast dat ik me fysiek echt al een stuk beter voel heeft het sporten me ondertussen ook al een paar hele leuke nieuwe contacten opgeleverd. Komende week gaan we met een groep wadlopen in Noordpolderzijl en voor over een paar weken staat er een museumbezoek gepland. Het zijn de deelnemers zelf die allerlei activiteiten initiëren waar GezondOud dan de communicatie voor doet. Zij zorgen dat alle deelnemers op de hoogte zijn van de activiteiten en dat iedereen die deel wil nemen ook daadwerkelijk deel kan nemen. Alles mag en niets moet.," aldus Marja.

DUIDELIJKE VISIE De oprichtsters van GezondOud, Constance Schuller en Esther Zoetmulder, hebben een hele duidelijke visie over hoe je mensen in beweging kunt krijgen en kunt houden. "Wekelijks komen er nieuwe mensen meetrainen en iedere keer verbaast het me weer hoe makkelijk een nieuwe deelnemer opgenomen wordt in de groep. Ik kan echt iedereen aanraden om een keer mee te komen doen want het is echt superleuk."

GezondOud is een jaar geleden gestart in Zuid-Kennemerland en biedt haar buiten sportlessen nu ook aan in de Haarlemmermeer en Amstelveen. Wie een keer geheel vrijblijvend een proefles wil volgen, kan zich aanmelden op de site www.gezondoud.nl of bij Constance via telefoonnummer 06-1796.2699.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie