Het door de kinderen gemaakte schilderij.
Het door de kinderen gemaakte schilderij. R.Nielen

lions grillmasters in actie!

10 augustus 2019 om 21:31 Maatschappelijk Deel je nieuws

Voor sommige kinderen is een vakantie niet zo vanzelfsprekend.

Ieder kind verdient een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid van de ouders een spelbreker, of is er het geld niet voor. Voor die kinderen organiseert Humanitas een fijne vakantieweek op een mooie plek waar veel te zien en te doen is. Voor onze regio is dit Voorthuizen. Deze week waren er 48 8 en 9 jarigen die door hulpverlenende instanties bij Humanitas worden aangemeld.

27 Goed geschoolde en enthousiaste vrijwilligers deden de voorbereiding en begeleiding van de kindervakantieweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten waren.

De stichting Humanitas krijgt geen subsidie en daarom organiseerde Lions Club Amstelveen voor de 5e keer op rij een uitgebreide BBQ voor alle kinderen en de begeleiding. Wat zagen we de kinderen weer genieten. Zoveel keuze en je mag terug komen zolang je trek hebt. Een ontzettend lekkere en mooie avond die natuurlijk afgesloten werd met een ijsje.

Als waardering voor ons 1e BBQ lustrum kregen we dit jaar een prachtig schilderij gemaakt door alle kinderen.

Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij.

Spreekt bovenstaand u aan en heeft u interesse om lid worden van Lions Club Amstelveen en als ‘vriendenclub’ met elkaar de handen uit de mouwen te steken voor goede doelen  en daarbij leuke en interessante ervaringen op te doen neem dan contact met ons op via www.amstelveen.lions.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie