Afbeelding
Archief

Politie zoekt getuigen van mishandeling tijdens Vunzige Deuntjes

6 augustus 2019 om 16:30 Misdaad

AMSTELVEEN De politie is op zoek naar mensen die meer weten over de mishandeling van een zwangere vrouw tijdens het festival Vunzige Deuntjes dat zaterdag 20 juli plaatsvond in het Amsterdamse Bos. 

Het slachtoffer zette die dag rond 17.15 uur iemand af bij de kiss-and-ridestrook van het muziekfestival. Toen ze wegreed, liep er een groep van ongeveer acht jongens voor haar op de weg. Een van de jongens ging niet aan de kant, en toen een van de jongens tegen haar auto aankwam, werd ze bedreigd. 

BIJRIJDERSPORTIER Vervolgens opende iemand van de groep het bijrijdersportier en trapte, ondanks dat de vrouw riep dat ze zwanger was, een aantal keer in op het slachtoffer. Die stapte uit haar auto, waarna omstanders haar te hulp schoten en de politie belden. Een aantal van de jongens trapte nog een paar keer tegen de auto en vervolgens ging de groep er vandoor. 

De groep bestond uit ongeveer zes licht getinte jongens en twee jongens met lichte huidskleur in de leeftijd van 20 tot 25 jaar oud. De verdachte die op de vrouw heeft ingetrapt is een man met een lichte huidskleur, tussen de 20 en 25 jaar oud, 1.75 tot 1.80 meter lang met donkerblond haar. Zij haar was aan de zijkant opgeschoren, hij droeg een lok half over zijn ogen. Verder droeg hij een fel groen shirt en een spijkerbroek. 

CONTACT De recherche doet onderzoek naar de mishandeling en de vernieling en is op zoek naar getuigen die iets gezien dan wel gehoord hebben. Wie informatie heeft of tot de groep jongens behoorde, kan contact opnemen via het online tipformulier, 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie