Sandrine Kwast (geheel rechts) met haar Team Big Five for Life
Sandrine Kwast (geheel rechts) met haar Team Big Five for Life onbekend

Amstelveense haalt met haar Team Big Five for Life ruim 30.000 euro op voor Alpe d’HuZes

31 juli 2019 om 11:44 Zakelijk Deel je nieuws

Sandrine Kwast is Cancer Care coach Big Five for Life TM. gevestigd in Amstelveen. Met haar bedrijf WEERinREGIE richt zij zich op het ondersteunen van mensen met kanker die vastlopen na een behandelingstraject, wanneer ze hun leven weer moeten oppakken.

 

Big Five for Life TM is een krachtige methode op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met een team van zeven collega’s is Sandrine in actie gekomen om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. 

 

Ze hebben met hun team de berg Alpe d’Huez in Frankrijk beklommen afgelopen juni. Vanaf november 2018 tot 1 juli 2019 zijn ze bezig geweest om geld in te zamelen met verschillende acties. 

Tijdens de editie van Alpe D’huzes van 2018, vertelde vrijwilliger en deelnemer Frank Speets tijdens de bezinningsavond op het podium over zijn ziekte. Hij inspireerde velen door te refereren aan een boek dat hij jaren daarvoor had gelezen, genaamd “Big Five for Life”. Die avond riep Frank hen op, hun mooiste leven te leiden, zodat je de rijkste persoon op aarde bent. 

Frank overleed enkele maanden later op 23-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeer zeldzame vorm van kanker. Door de impact die Frank had, werd besloten een speciale editie van het boek dat hem inspireerde te maken. Het boek is volledig gesponsord en de totale opbrengst ging naar Alpe d’HuZes.

Met het uitbrengen van de speciale uitgave van het boek de ‘Big Five for Life’, dat is opgedragen aan Frank Speets, zijn inmiddels 1000 exemplaren verkocht.

De Cancer Care coaches, die dagelijks werken met kankerpatiënten met als doel om hen weer opnieuw focus te geven na hun ziekte, konden nu aan de voorkant meehelpen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Met als grootste doel kanker de wereld uit te helpen. Big Five for Life training en coaching haalt uiteindelijk €30.246,00 op voor Alpe d’HuZes.

Sandrine Kwast, op jonge leeftijd mantelzorger van haar vader die door de ziekte getroffen werd, weet als geen ander wat voor impact de ziekte heeft op het leven van een kankerpatiënt en die van hun naasten. ,,We zijn dan ook erg trots dat we met dit fantastische bedrag kunnen bijdragen aan kankeronderzoek”, aldus Sandrine.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie