Ieder uur maakt de webcam een foto.
Ieder uur maakt de webcam een foto. Vital

Webcams bij bouwterreinen Amstelveenlijn Kronenburg en Sportlaan

29 juli 2019 om 11:18 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Belangstellenden kunnen sinds kort online live de bouwwerkzaamheden aan de Amstelveenlijn volgen bij de kruispunten Kronenburg en Sportlaan. Er zijn webcams boven op de bouwketen van hoofdaannemer Vital geplaatst. Hierdoor zijn de bouwwerkzaamheden live te volgen. De webcams maken ieder uur ook foto's op de dagen en tijden dat er gewerkt wordt.

Het internet van de webcams loopt via mobiele data-abonnementen waardoor er op dit moment nog een paar beperkingen zijn. De live webcams zijn alleen te bekijken met de internetbrowser Google Chrome én met de VXG media player plug-in (die de meeste internetgebruikers waarschijnlijk nog moeten installeren). Per keer kunnen belangstellenden circa 5 minuten kijken. Een andere optie, die wel in alle browers werkt, is het bekijken van de webcamfoto's die ieder uur worden gemaakt.

Live webcams: http://netcamera.nl/bouw/amstelveen/kronenburg/http://netcamera.nl/bouw/amstelveen/sportlaan/

Ieder uur een nieuwe foto: https://images.webcam.nl/kronenburg01uur-test.jpghttps://images.webcam.nl/sportlaan01uur-test.jpg

Afhankelijk van de hoeveelheid data die wordt gebruikt, bekijkt Vital of het mogelijk is om de webcams continue te kunnen laten streamen op alle browsers en zonder plug-in.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie