Archieffoto van het Bostheater.
Archieffoto van het Bostheater. Bostheater

Boslab Theaterfestival van 30 juli t/m 10 augustus

25 juli 2019 om 08:08 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN Het Amsterdamse Bostheater presenteert van 30 juli t/m 10 augustus twaalf jonge professionele theatermakers tijdens het Boslab Theaterfestival. Het jonge makersfestival in het Amsterdamse Bos bestaat sinds 2018 en met het festival wil het Bostheater een podium bieden voor jong talent en nieuw theater.

Boslab Theaterfestival is een vrijplaats voor eigenzinnige makers. Vlakbij de stad, maar midden in de natuur. De makers wijken af van de gebaande (bos)paden en het publiek mag mee op avontuur: langs poëtische, absurdistische, energieke, fysieke en beeldende voorstellingen. Juist tussen de bomen van het bos en langs de rafelranden van het toneel is het festival op zijn mooist.

Van dinsdag tot en met zaterdag zijn er elke avond korte voorstellingen van maximaal 30 minuten te zien. Publiek kan zelf hun eigen Boslab-programma samenstellen. Wie graag alle voorstellingen wil zien, kan zijn kaartje laten valideren bij de kassa en één van de andere avonden gratis terugkomen.

VOORSTELLINGEN De voorstellingen die gegeven worden zijn; Botan doro, een horrorsprookje van Céline Talens en Luuk Imhann. Niets door Das Lemniscaat, Brieven aan Wolf van Dorien van Gent. Woordeloze Wereld door Eileen Graham en Katelijne Beukema, 'Voor een mus is mijn huis een rots' van Gerbrand Bos en Mara van Nes. The Simulation van Hedwig van Leuven en What power art thou? van Jurjen Zeelen en Dinda Provily. 'Lessen van een hert' van Stichting Moskou. Cyberhuman van Reindier, de Voice of Void van Sanne Clifford en Manon Veldhuis en Antiworld van Marieke Giebels en Kaz Schonebeek. En tot slot Dwalen van Quincy van Driesten & Yorke Mulder-Bhangoo.

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen die gegeven worden op bostheater.nl/boslab-theaterfestival.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie