Afbeelding
pixabay

Vrienden gezocht voor de bewoners van woonzorgcentrum Groenelaan

13 juli 2019 om 15:00 lokaal

AMSTELVEEN Woonzorgcentrum Groenelaan behoort tot een van de woonlocaties van Amstelring in de regio Amstelland-Meerlanden. Stichting Vrienden van Amstelring spant zich in om mooie initiatieven te realiseren voor de bewoners van deze woonlocatie.

Groenelaan ligt aan de groene rand van Amstelveen, tegenover Ziekenhuis Amstelland. Wie het woonzorgcentrum binnenloopt, belandt meteen in de gezellige ontmoetings-ruimte met een bruin café, lichte serre en sfeervol restaurant. Buiten en actief bezig zijn is voor iedereen goed, zeker voor ouderen met dementie. In de belevingstuin van Groenelaan kunnen alle bewoners zelfstandig even naar buiten in de mooi ingerichte tuin.

Het zijn de extraatjes die het verschil maken, die het leven van mensen in hun laatste levensfase weer een beetje kleur geven. Een bootreisje of optreden van een artiest, maar bijvoorbeeld ook de aanschaf van tuinmeubilair, een duofiets, aangepast sportmateriaal en gezelschapsspellen. Stichting Vrienden van Amstelring maakt het met uw steun mogelijk. Stichting Vrienden van Amstelring exploiteert bijvoorbeeld ook een rolstoelbus waarmee de bewoners gezellige uitstapjes maken. Een abonnement voor onder andere Keukenhof, Artis en Avifauna verzorgen ze er ook bij. Daarnaast stelt de stichting geld beschikbaar voor het creëren van sfeerhoekjes in de woonlocaties.

WORD VRIEND "Met uw donatie gaan de wensen van de bewoners van Groenelaan in vervulling. Word Vriend en maak uw donatie (eenmalig of periodiek) over op bankrekeningnummer:
NL18 RABO 0324 5439 80 t.n.v. Stichting Vrienden van Amstelring. Geef bij de overschrijving "Groenelaan" aan. Alle gelden die binnenkomen worden volledig besteed aan de bewoners", aldus Stichting Vrienden van Amstelring.

Contact opnemen kan via de e-mail: vriendenvan@amstelring.nl of kijk op www.amstelring.nl/anbi.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie