Afbeelding
eigen foto

De Zwaluw neemt afscheid van groep 8 en juf Martje

10 juli 2019 om 16:12 lokaal

NES AAN DE AMSTEL Het schooljaar komt aan zijn eind en daarmee ook het afscheid van groep 8 met het vertrouwde gezicht van juf Martje. De afscheidsmusical 'Strafkamp' was hilarisch met veel spannende momenten. Na afloop van de musical werden de kinderen uitgezwaaid door de ouders terwijl ze al zingend en dansend afscheid namen van Nes aan de Amstel en werden weggereden in een oldtimer discobus.

Geheel in stijl werd deze bijzondere dag afgesloten met een muzikale feestavond waar de kinderen door de leraren werden toegezongen en een persoonlijk afscheidscadeau overhandigd kregen. Ook de juffen werden in het zonnetje gezet met een zelfgemaakt lied van de kinderen.

JUF MARTJE Extra speciaal was deze avond omdat er ook afscheid werd genomen van de geliefde juf van groep 8, Martje Kuiper. Zij betekende in de afgelopen jaren veel voor de Zwaluw. "Begonnen bij de jongste kinderen, verzorgde zij tussendoor de gymlessen voor verschillende groepen en eindigde bij groep 8. Haar betrokkenheid bij de leerlingen, haar professionaliteit, haar enthousiasme, maar ook haar nuchterheid in tijden van grote drukte zullen we erg missen. Maar hoe geweldig is het als je kunt en durft te besluiten een totale carrièreswitch te maken. Haar rijdende "catering op locatie bedrijf Martjes food" wordt zeker een succes en dat gunnen we haar van harte!", aldus de basisschool.

"Het was een swingende avond met een lach en af en toe een traan. Een prachtig aandenken voor de schoolverlaters die met een warm gevoel kunnen terugkijken op de vele mooie jaren met elkaar op OBS De Zwaluw in Nes aan de Amstel."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie