Afbeelding
pixabay

Stemmen voor Publieksprijs voor Ondernemer van het Jaar

4 juli 2019 om 11:29 lokaal

AMSTELVEEN Uit 41 aanmeldingen zijn 12 bedrijven geselecteerd die doorgaan naar de finale van Amstelveense Ondernemer van het Jaar. Drie bedrijven in elke categorie: Startup, ZZP, MKB tot 50 fte, MKB vanaf 50 fte. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon: 'Voor de verkiezing hebben zich weer hele goede ondernemers gemeld. Ik ben trots op het hele ondernemerschap in Amstelveen. Ik heb tijdens mijn vele bedrijfsbezoek al hele mooie bedrijven gezien en al veel ondernemers gesproken. Bij hen is ook grote betrokkenheid bij de Amstelveense samenleving. Het gaat dankzij al deze bedrijven goed in Amstelveen. We houden de komende jaren economische groei en de werkloosheid is met 2,2 procent in 2018 recordlaag. Een groot compliment aan iedereen die zich heeft opgegeven. Ik wens de genomineerden veel succes op de finaleavond op 15 november."

VANAF NU STEMMEN Alle 41 kandidaten verdienen het om in de 'spotlights' te staan en dingen daarom mee voor de Publieksprijs. Vanaf 1 juli tot 1 november kan je online via deze website stemmen op jouw favoriete onderneming. De 10 met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Op 15 november wordt tijdens de Grande Finale avond bij KPMG tevens bekend gemaakt wie deze prijs heeft gewonnen.

Genomineerd in de categorie Startup
ANNA Amstelveen
Digital Wizards
RobotWise

Genomineerd in de categorie ZZP
AKER uitvaarten – Eva de la Mar
Anja de Die Coaching & Training – Anja de Die
Buro Acting – Rinco van der Baan

Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte
AVB Language Group
DAY Foodbar
Koudijs

Genomineerd in de categorie MKB vanaf 50 fte
Kragtwijk Catering / Langerhuize
Bangroep (Volvo)
MPG

Verdere procedure
1 juli tot 1 november: Publieksstemming.
Alle ondernemingen die voldoen aan de criteria en de gevraagde informatie hebben geleverd maken kans op de Publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet.

2 september: Mediatraining.

29 oktober: Voorverkiezing.Presentaties van de twaalf genomineerde ondernemingen voor de jury. De jury kiest de beste ondernemer per categorie en de overall winnaar. Deze keuze wordt pas op de verkiezingsavond bekend gemaakt.

15 november: Grande finale
Tijdens een feestelijke Grande Finale wordt bekend gemaakt welke ondernemer de beste is binnen zijn categorie en wie 'Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020' is. Daarnaast wordt ook de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie