Mad Science houdt activiteiten voor kinderen die kennis willen maken met de wetenschap.
Mad Science houdt activiteiten voor kinderen die kennis willen maken met de wetenschap. Naomi Heidinga

Zomerkamp 'Mad Science' voor kinderen in bibliotheek

28 juni 2019 om 13:40 lokaal

AMSTELVEEN Bibliotheek Stadsplein wordt van maandag 15 tot en met donderdag 18 juli omgetoverd tot laboratorium voor het: Mad Science Zomerkamp. Kinderen van 7 tot en met 11 jaar leren hier alles over moleculen, atomen en spectaculaire chemisch reacties.

Tijdens dit dagkamp gaan ze samen met de 'professors' van Mad Science aan de slag met wetenschappelijke proefjes. Ze maken in vier dagen tijd op een speelse manier kennis met natuurkunde en scheikunde en ervaren hoe het is om bijzondere ontdekkingen te doen in het laboratorium. Ze leren bijvoorbeeld alles over zwaartekracht en trekken ook de buitenwereld in op zoek naar kriebelbeestjes. Mad Science is een organisatie die allerlei activiteiten organiseert voor kinderen die kennis willen maken met de wetenschap.

Het kamp duurt vier dagen en de kinderen kunnen elke dag vanaf 9:00 uur gebracht worden en tot uiterlijk 16:00 uur worden opgehaald. Het eten en drinken wordt verzorgd tijdens het kamp. Deelname kost 185 euro. Voor meer info: https://www.debibliotheekamstelland.nl/activiteiten/_jeugd/zomerkamp-mad-science--mad---juli.html

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie