Petitie aan de 2e kamer commissie 25 juni.

25 juni 2019 om 12:06 Nieuws Deel je nieuws

Wij (Actiegroep Verminder Electrosmog) constateren dat:
veel mensen klachten en/of schade ondervinden aan de blootstelling van straling welke afkomstig is van Wifi, Dect, Gsm, Umts, LTE, Wimax en slimme meters.

Daar deze straling verder reikt dan de eigen woning zijn deze stralingsbronnen niet enkel belastend voor de bewoner(s) zelf (eigen keuze) maar ook voor de woning(en) ernaast, eronder en/of er boven. Met alle gevolgen van dien

Enkele feiten

Kankerclusters rondom Umts/gsm masten (3)
Slaapstoornissen als gevolg van Wifi en Gsm (4)
Hartritmestoornissen als gevolg van Dect telefoons of Dect babyfoons (5)
Aantasting van planten, bomen en dieren (6)
Belasting van ons neurologisch systeem als gevolg van hoogfrequente straling (7)
Afname melatonine in de hersenen (dag/nacht ritme verstoring, afname bescherming van cellen) (8)
Gerenommeerde onderzoekers hebben een verband gevonden tussen autisme en HF straling afkomstig uit bovenstaande apparatuur (9)
Bij veelvuldig gebruik van mobiele telefoon (meer dan half uur per dag) door zwangere moeder 50% meer kans op gedragsproblemen bij het kind. (10)
Het bioinitaitive (11) is een aanbeveling van een onafhankelijke groep wetenschappers op basis van het bestuderen van 3500 wetenschappelijke studies over dit onderwerp. Zij zeggen:

”The new report concludes that we have far more evidence than is necessary to require us to immediately take more precautionary action to protect ourselves, our children and all life of the planet

Bewezen effecten o.a.
HF straling veroorzaakt: chronische vermoeidheid, ontstekingsreacties, oorsuizen, allergische reacties, aantasting immuunsysteem en DNA schade ver onder de huidige normen. Verslechterde vruchtbaarheid met een sterk verhoogd risico op gedragsproblemen en neurologische afwijkingen. Concentratie-, slaap en leerproblemen. En een verhoogde kans op kanker (12)

Niet voor niets

Is Wifi en Gsm op scholen in Frankrijk verboden en door de Europese Raad geadviseerd op scholen te verbieden voor kinderen om gezondheidsredenen (13)

Zijn Dect telefoons en Dect babyfoons in Israël verboden om de veel te hoge schadelijke straling (14)
Adviseert de Russische gezondheidsraad mensen onder de 18 jaar en zwangere vrouwen om totaal niet te bellen met een mobiel (15)
Is een Mobiel voor kinderen tot 7 jaar verboden in België (16)


 

Lees verder op:

https://www.verminder-electrosmog.nl/petitie/

https://www.verminder-electrosmog.nl/berichten/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie