Strijkduo Melange.
Strijkduo Melange. Pr

Muzikale kindervoorstelling in Openluchttheater

15 juni 2019 om 11:00 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN Het strijkduo Melange speelt zondagmiddag 16 juni de muzikale kindervoorstelling 'Timbo en de waterslang' in Openluchttheater Elsrijk. Het duo bestaat uit Melanie van Overbeeke (altviool) en Anne van Eck (viool).

Een acteur leest het verhaal over Timbo voor en de twee violisten zorgen voor muzikale begeleiding. Als het verhaal spannend is, is de muziek ook spannend. Als het verhaal grappig is, dan is de muziek dat ook. Kleurrijke tekeningen illustreren het verhaal. Zo kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met klassieke muziek en de verschillende emoties die muziek kan uitdragen. De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier.

Het verhaal gaat Timbo, een olifant uit het snikhete Afrika, die leeft in een fijne kudde. Omdat het water op is, besluit hij naar het verre Noorden te reizen. Onderweg beleeft hij allerlei avonturen en sluit hij vriendschap met Pedro, de eerste mens die hij in de noordelijke landen tegenkomt. In het dorp van Pedro is volop water en Timbo's vriend bedenkt een plan dat alle olifanten in Afrika aan water moet helpen. Dan begint Timbo aan de terugreis, maar die zit vol gevaren. Lukt het hem om de andere olifanten te redden?

De voorstelling begint om 15.00 uur (theater open vanaf 14.30 uur. Kaarten kosten 5 euro aan de kassa. Houders van Amstelveenpas krijgen 50 procent korting per bezoeker. Voor pashouders met jonge kinderen geldt 90% korting per bezoeker.

Voor meer informatie: www.openluchttheaterelsrijk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie