Dash
Dash Mindy de Jong

Dash zoekt een gouden mand

25 mei 2019 om 10:19 lokaal Deel je nieuws

Deze knappe boxer kruising kwam een paar weekjes geleden bij ons binnen, 10 maanden jong.

Stuiterend, springend en heel aanwezig in zijn doen en laten. Vandaar dat hij nu pas wordt geïntroduceerd, want wij wilden heel graag eerst met hem gaan trainen. Deze lieve man is eigenlijk qua leeftijd een puber, maar qua kennis nog een kleine pup.

Dash begrijpt nu ook sinds kort dat er ” iemand” aan de riem zit die met hem samen loopt i.p.v. dat hij zijn wandeling maakt met “iets” achter hem aan.

Dash en andere honden is nog wel een aandacht puntje.  Dash kan andere honden nog niet goed lezen, en het subtiel kennis maken heeft hij nog nooit van gehoord. Wanneer hij bijvoorbeeld een snauw krijgt snapt hij niet om dan weg te gaan. We willen dan ook heel graag dat Dash op cursus gaat, sowieso is dat heel erg goed en leuk voor hem, maar dit is ook dat hij de honden taal een beetje kan gaan leren, en hij kan leren om samen met de baas te werken terwijl je tussen andere honden staat.

Wij zijn voor Dash op zoek naar een baasje met ervaring, een niet al te druk huishouden, geen katten in huis en kinderen kan vanaf de leeftijd van ongeveer 12 jaar oud.

Denkt u na het lezen van dit verhaal een match voor Dash te zijn?

Mail dan naar asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie