Afbeelding
Google Streetview

Vijf feestjes in P60 in kader 24H Amstelveen

25 mei 2019 om 07:30 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN Poppodium P60 houdt zaterdagavond 25 mei in het kader van het festival 24H Amstelveen een ´All acces dansfeest´ van 21.00 tot 1.00 uur.

In elke ruimte in P60 aan het Stadsplein wacht bezoekers een bijzondere verrassing. Er vinden vijf verschillende feestjes plaats: Vinyl DJ's, Silent Disco, Hitfeest, Backstage Rave en Liftbar.

De eerste honderd bezoekers krijgen bij binnenkomst een bingo-kaart. In elke ruimte kunnen ze een stempel halen en het feestje afstrepen. Wie alle vijf de feestjes in het pand heeft bezocht, kan de volle bingo-kaart inwisselen bij een medewerker van P60. Wie dat is, daar zullen deelnemers tijdens het feest achter moeten komen via verschillende hints die in het Facebookevent zullen verschijnen. Deelnemers maken kans op gratis consumpties!

P60 heeft eerder op de dag ook nog een andere activiteit in het kader van 24H Amstelveen. Liefhebbers die zich hervoor vooraf hebben aangemeld voor één dag een rockster zijn. Ze komen P60 binnen via de artiesteningang, relaxen backstage en worden bandlid van een speciale artiest.  Er zijn twee rondes om 17.00 en 18.00 uur.

Voor meer info over het dansfeest: https://www.p60.nl/agenda/2371

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie