Le Grand Bain
Le Grand Bain Pr

In Hemelvaartweekend extra films in Cinema Amstelveen

26 mei 2019 om 14:00 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN Cinema Amstelveen vertoont tijdens het Hemelvaartweekend (do 30 mei tm zo 2 juni) extra films voor jong én oud. Op het programma staan onder meer ´Huisdiergeheimen 2´, ´Pokémon Detective Pikachu´ voor kinderen en ´Hotel Mumbai´ en ´Le Grand Bain´ voor volwassenen.

In de animatiefilm ´Huisdiergeheimen 2´ (NL 2D) komen de hilarische avonturen voorbij van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

De live-action film ´Pokémon Detective Pikachu´ (NL 2D) toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen unieke krachten en karaktereigenschappen. Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar.

Tim Wardle's veelgeprezen documentaire ´Three Identical Strangers´ gaat over Bobby, Eddy en David die als identieke drielingen worden geboren, maar na de geboorte gescheiden worden en door drie verschillende families worden geadopteerd. De drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval.


Ook de thriller ´Hotel Mumbai' staat op het programma voor iedereen van 16 jaar en ouder. De film gaat over een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen die in november 2008 de aanval opende op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando’s te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop.

Voor fans van Catherine Deneuve wordt de film ´Claire Darling´ vertoond. Zij speelt de hoofdrol in de film waarin Claire's herinneringen uit haar tragische en flamboyante leven terugkomen terug wanneer ze haar hele inboedel verkoopt.

Verder draait ´Red Joan´. De film gaat over de gepensioneerde Britse Joan Stanley (Judi Dench) die een rustig bestaan leidt wanneer ze plotseling wordt opgepakt door MI5. Ze blijkt jarenlang een van de meest invloedrijke spionnen voor de KGB te zijn geweest.

´Le Grand Bain´ (komedie/drama) tenslotte gaat over een groepje mannen van middelbare leeftijd die zich in het gemeentelijk zwembad bekwamen in de kunst van het synchroonzwemmen.

Voor meer informatie over aanvangstijden en data: https://schouwburgamstelveen.nl/home-cinema

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie