Cartouche Veenbrink met zijn team.
Cartouche Veenbrink met zijn team. Pr

Veenbrink beste Noord-Hollandse supermarktondernemer

2 mei 2019 om 07:30 Nieuws

AMSTELVEEN Cartouche Veenbrink van Jumbo Veenbrink aan de Rembrandtweg is uitgeroepen tot de beste zelfstandige supermarktondernemer van de provincie Noord-Holland.  De competitie is een initiatief van het Vakcentrum, de brancheorganisatie voor zelfstandig detaillisten in food, non-food en fast moving consumer goods en franchisenemers. Met de competitie wil het Vakcentrum de meerwaarde van de zelfstandig ondernemer benadrukken.

Jumbo Veenbrink is de opvolger van de Kingsalmarkt van familie Veenbrink die in deze supermarkt delicatessen verkocht. De zaak had als sterke punten het assortiment, de hoge kwaliteit en dito service die veel vaste klanten trok. ¨Die passie voor klanten, kwaliteit en eten is nog steeds onze grote drijfveer. Ook nu we onder de vlag van Jumbo ondernemen. Jumbo heeft dezelfde focus op klanten als wij,¨ zegt Cartouche Veenbrink. ¨Die passie zie je terug in de binding die onze medewerkers hebben met de winkel en met de klanten. Ons team bestaat voor een groot deel uit mensen die hier al lang werken. Vijfentwintig jaar; zelfs veertig jaar. Zij zijn meegegroeid met het bedrijf en met de klanten. ¨

¨Wij hechten ook veel waarde aan productkennis. Je moet de klanten goed kunnen informeren over wat je verkoopt en wat je met producten kunt doen. Daarom houden wij regelmatig proeverijen in de winkel. Om interessant te blijven voor klanten moet je weten wat trends en belangrijke ontwikkelingen zijn. Je ziet nu een groeiende belangstelling voor vegetarische producten. Klanten kijken steeds meer naar de gezondheidsaspecten van voeding,¨ aldus Cartouche Veenbrink

¨Jumbo biedt ons mogelijkheden om aan die behoeften tegemoet te komen. We zijn begonnen als een supermarkt met delicatessen. Dat zou je nu een innovatieve stap noemen. Nu zijn we een allround supermarkt met specialiteiten als onderdeel van het assortiment. De innovatie richt zich nu op de functie van de winkel in samenhang met de digitale afzetkanalen. Daarvoor geldt ook dat je als ondernemer je sterkte punten maximaal moet benutten. Dat we daarvoor nu zijn onderscheiden en dat we de kans krijgen om de beste van Nederland te worden, is de beloning voor de inspanning van het hele team om de favoriete buurtsuper te blijven. Voor bestaande en nieuwe klanten, ¨ aldus de supermarktonderrnemer.

Klantvriendelijkheid is een van de criteria die ertoe hebben geleid dat Cartouche Veenbrink is gekozen tot de beste zelfstandige supermarktondernemer van Noord-Holland. Nu is de spannende vraag of hij de finale haalt en kanshebber is voor de titel om de beste van Nederland te worden. 

Tijdens de eerste ronde zijn alle deelnemers beoordeeld op vijf elementen, te weten: ondernemerschap, werkgeverschap, klantenbenadering, assortiment en innovatie. In de volgende fase van de competitie worden alle provinciewinnaars bezocht door het onderzoeksbureau voor een nadere analyse. Aan de hand van de resultaten van deze bezoeken worden begin mei de drie finalisten van de competitie om de ZO²Z Award bekendgemaakt. Een jury bezoekt deze drie finalisten om te bepalen wie uiteindelijk op 14 mei op de Dag van het Vakcentrum de ZO2Z Award krijgt uitgereikt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie