v.l.n.r. Arjan Regtien, Haico Mulder, Mike van Daal en Roland Pereboom
v.l.n.r. Arjan Regtien, Haico Mulder, Mike van Daal en Roland Pereboom badmintonvereniging Van Zijderveld

Badmintonvereniging Van Zijderveld schittert op Nederlands Veteranen Kampioenschap badminton 2019

1 april 2019 om 01:34 Sport/sport Deel je nieuws

Spelers van badmintonvereniging Van Zijderveld uit Amstelveen pakken diverse titels en podiumplaatsen op het Nederlands Veteranen Kampioenschap badminton 2019.

Terwijl badmintonvereniging Van Zijderveld zich met name richt op het begeleiden van nieuwe jeugdtalenten, tonen de senioren van de Amstelveense badmintonclub aan ook nog een serieus shuttletje mee te kunnen slaan. Op het Nederlands Veteranen Kampioenschap badminton in Amersfoort werden afgelopen weekend in het herenenkel drie titels veroverd. In de categorie 55+ was de finale zelfs een geheel Van Zijderveldse aangelegenheid. In het herendubbel werd de finale bereikt in de categorie 35+. Bij de dames maakte Van Zijderveldse Mariëlle van der Woerdt deel uit van het dubbel dat de titel in de categorie 40-45 mee naar huis nam.

Bij de heren werd Van Zijdervelder Haico Mulder Nederlands kampioen in de categorie 40+, Arjan Regtien won de categorie 45+ en in de categorie 55+ pakte Mike van Daal de titel ten koste van zijn clubgenoot Roland Pereboom. In het herendubbel categorie 35+ behaalde het duo Haico Mulder/ Ewoud Tan (BC Dropshot) de tweede plaats. Het dubbel van Van Zijderveldse Mariëlle van der Woerdt met Georgie van Soerland-Trouerbach (BV Almere) pakte bij de dames de Nederlandse veteranentitel in de categorie 40-45.

Van Zijderveld feliciteert al deze kanjers met hun mooie prestatie.

Bent u geïnteresseerd in badminton? Bij Van Zijderveld kunt u een aantal van bovenstaande spelers wekelijks in sporthal De Meerkamp in Amstelveen ontmoeten en zelf beleven hoe leuk, snel en intensief onze sport voor u kan zijn. Roland Perenboom geeft elke woensdagavond vanaf 20:30 uur leiding aan de recreantentraining, waaraan u ter kennismaking gratis een aantal malen kunt deelnemen. U bent van harte welkom! Reserveren is aan te bevelen via www.vanzijderveld.nl.