Afbeelding
Politie Amstelveen

Deel gestolen sieraden Amstelveen terug naar eigenaars

29 maart 2019 om 16:00 lokaal

AMSTELVEEN De politie Amstelveen was onlangs op zoek naar de eigenaar(s) van een aantal gestolen sieraden. En er is goed nieuws: de politie heeft twee dames hun gestolen sieraden terug kunnen bezorgen.

Begin deze maand plaatste de politie Amstelveen een oproep op Facebook. Er waren bij een verdachten een aantal sieraden gevonden, die vermoedelijk afkomstig waren van diefstal en de agenten wilden weten van wie die juwelen waren. 

SCHOONMAAKSTER Inmiddels is het onderzoek bijna afgerond, en kan de politie wat meer informatie geven. 'De sieraden zijn gestolen door een dame die zich in liet huren als schoonmaakster bij voornamelijk oudere en/of hulpbehoevende mensen', zo schrijft de politie op Facebook.

'Helaas kregen we geen positieve herkenningen op onze foto's. Uiteraard zijn we doorgegaan met het onderzoek naar de herkomst van de sieraden. Het mooie nieuws is dat we twee slachtoffers (op leeftijd) blij hebben kunnen maken. Zij hebben de sieraden, gestolen uit hun woning, terug gekregen.'

JUSTITIE Een fijne uitkomst, aldus de politie. 'Wij vinden het ontzettend leuk dat we het onderzoek zo af kunnen sluiten. Justitie gaat zich verder buigen over de straf die de huishoudelijke hulp tegemoet kan zien.'

Overigens zijn niet alle getoonde sieraden van de genoemde slachtoffers. Wie een sieraad herkent, kan contact opnemen via 0900-8844 en vragen naar het VVC-team Amstelveen.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie