Samen eten in Bovenkerk.
Samen eten in Bovenkerk. Bewonersplatform Bovenkerk

Bewonersplatform Bovenkerk viert 25-jarig bestaan

30 maart 2019 om 07:30 lokaal

BOVENKERK Bewonersplatform Bovenkerk bestaat 25 jaar en wil diverse evenementen organiseren. Het eerste evenement was ´Samen eten in Bovenkerk' dat vorige week plaatsvond in het Noorddamcentrum.

´Het bewonersplatform heeft er in samenwerking met de ouderenbond een geweldige avond van gemaakt. Samen eten in het Noorddamcentrum is eigenlijk niet mogelijk omdat ons dorpshuis geen keuken heeft. Maar dit is opgelost door op een andere locatie te koken, en dat is prima gelukt. Met behulp van tien vrijwilligers hebben we 65 mensen te eten en te drinken gegeven. Er werd een driegangenmenu verwezenlijkt en klokslag zes uur werd de eerste gang opgediend. In de loop van de avond kwam alles op tijd warm op tafel,´ aldus de organisatoren. ´De bedoeling was om mensen met elkaar te laten eten en kennis te laten maken op een gezellige ontspannen manier. En dat is meer dan gelukt. Deze avond moet zeker een vervolg krijgen. hebben we gehoord van de deelnemers. We gaan kijken of dit mogelijk is. Kortom het eerste evenement is meer dan gelukt. Op naar het volgende evenement van Bewonersplatform Bovenkerk.´

URBANUS CHOCOLADE Het platform wil ook een speciale verkoopactie van ´Urbanus chocolade´ starten op 25 mei, de datum waarop de verjaardag van Amstelveen wordt gevierd. Daarmee steunt het platform de actie ´Help ons uit de brand´ van de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. Martinez gaat voor deze actie chocolade in een Urbanus-verpakking produceren om te verkopen in de regio. De opbrengst is bestemd voor herstel van de door brand verwoeste kerk.

Er worden nog mensen gezocht die willen helpen om de Urbanus Chocolade te promoten of te verkopen. Meer informatie bij Chris van den Helder via chmvandenhelder@gmail.com of 06-2788.6966.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie