Live in P60: Kenny B en Doomsday Celebration

22 maart 2019 om 10:28 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN P60 is sinds 2001 hét poppodium van Amstelveen. Jaarlijks bezoeken zo'n 45.000 bezoekers ongeveer 200 concerten, clubnachten, workshops en andere evenementen. Het Amstelveens Nieuwsblad geeft de lezers een inkijkje in wat er allemaal te zien is en was in het poppodium.

Wie nog op zoek is naar een 'last minute' avondje uit kan vanavond naar P60. Daar staat namelijk rapper Kenny B op het podium. Na zijn uitverkochte show in oktober 2017 is hij nu dus terug. Kenny B is - ondanks tien nummer 1-hits in Suriname - in Nederland vooral bekend van zijn hit 'Parijs', waarmee hij in 2015 ook hier bovenaan de hitparade kwam te staan. In het voorprogramma staat Freez, hij begint om 

GITAREN Wie meer van de heavy gitaren is, kan een dag later ook in P60 terecht. Dan staat namelijk de vijfde editie van het Doomsday Celebration-festival op de agenda. Vanaf 17.00 uur treden onder meer het Noorse Djevelkult, Inferno (Tsjechië), het uit Nederland afkomstige Funeral Winds en Acherontas uit Griekenland op. 

Kaarten voor beide avonden zijn verkrijgbaar via de website van P60. Daar staat ook meer informatie. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie