Dit zijn niet de genomineerde honden.
Dit zijn niet de genomineerde honden. Pixabay.com

Vier kandidaten voor titel 'mooiste hond van Amstelveen'

25 februari 2019 om 07:00 lokaal

AMSTELVEEN Wat wordt de mooiste hond van de gemeente Amstelveen? Die vraag wordt binnenkort beantwoord want de genomineerden van de verkiezing ‘Mooiste hond’ van Animal Event zijn inmiddels bekend.

Animal Event, een festival voor dierenfans dat dit jaar van 3 tot en met 5 mei plaatsvindt in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, houdt voor de derde maal de verkiezing ‘Mooiste hond’. Het evenement doet dat in samenwerking met een bedrijf dat hondenvoeding produceert.

GENOMINEERDEN De genomineerden zijn inmiddels bekend, en in de gemeente Amstelveen zijn dat er vier: Jacky (van baasje Vivien de Vries), Mattie (van baasje Brenda Driessen), Bas (van baasje Fleur Springer-Jonker) en Eefje (van baasje Tessa van Saarloos).

De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal dertig stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. De verkiezing wordt tijdens Animal Event zondag 5 mei afgesloten met een finale.

TUSSENSTAND Stemmen op een van je favorieten kan nog tot en met 12 maart via deze website. Op 19 februari is een tussenstand gepubliceerd, die is hier te vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie