Goochelaar Hilbert Geerling brengt donderdag zijn show ´Beestenboel´.
Goochelaar Hilbert Geerling brengt donderdag zijn show ´Beestenboel´. Pr

Poppentheater in voorjaarsvakantie in teken van ´dierenpret´

16 februari 2019 om 10:00 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN Poppentheater Amstelveen staat in de voorjaarsvakantie in het teken van ´dierenpret´. Dat begint op zondag 17 februari om 14.30 uur met een workshop ´Kletskevers maken´ door poppenmaker en -speler Jochen Lange voor iedereen vanaf 7 jaar. Met huis-, tuin- en keukenspullen maken deelnemers een ´Kletskever gemaakt´. Na afloop treden alle Kletskevers nog even op op het podium.

Op dinsdag 19 februari is om 13.00 en 14.30 uur ´Dierendorpje´ van Valentijn Productiehuis te zien. Het is een beeldende voorstelling met live muziek voor iedereen van 3 tot en met 6 jaar. Het boek ´Dierendorpje´ van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee wordt tot leven gebracht door een vertelster, een muzikant en dieren uit het dorpje.

Op donderdag 21 februari treedt goochelaar Hilbert Geerling op om 13.00 en 14.30 uur. Hij brengt zijn show ´Beestenboel´. Hilbert wil heel graag een dierentuin, alleen heeft hij nog geen dieren. Maar dat is voor hem geen probleem. Hij kan namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen over olifantenpoep of een zebra die liever stippen wil. Hilbert Geerling brengt een goochelshow vol humor en dierenverhalen voor iedereen vanaf 4 jaar.

Poppentheater Amstelveen staat aan de Wolfert van Borsselenweg 85a. Toegangskaartjes kosten 9 euro per workshop of voorstelling. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl , 020-6450439 of info@amstelveenspoppentheater.nl


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie