Judoka Inno Loeber kampioen in Hoogland
Judoka Inno Loeber kampioen in Hoogland M. Loeber

Goud en brons voor judoka’s Karel Gietelink Sport

3 februari 2019 om 21:54 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zondag 3 februari werd voor de 25e keer het internationale judo toernooi van Hoogland georganiseerd. Van Karel Gietelink Sport deden drie judoka’s mee die allen in de prijzen vielen. In de ochtend werd Ezra kampioen bij de jongens tot 12 jaar in de gewichtsklasse tot 27 kg. Hij won drie partijen met ippon en de finale op hansokumake. Zijn tegenstander kreeg drie straffen en verloor daarmee de strijd om het goud. Jason Belmer werd derde in de gewichtsklasse tot 30 kg. Hij won twee partijen met ippon en verloor er twee. In de middag trad Inno Loeber aan bij de jongens tot 15 jaar in de gewichtsklasse tot 34 kg. Hij had een bye in de eerste ronde en won toen vier partijen in een afvalsysteem van 18 deelnemers waardoor hij ook met de gouden beker naar huis ging. Al met al een goed optreden voor de judoka’s van Karel Gietelink Sport.