Afbeelding
Pixabay

Presentatie over stress bij zoeken van baan

26 januari 2019 om 14:00 lokaal

AMSTELVEEN In Bibliotheek Stadsplein vindt op donderdag 31 januari van 10.30 tot 12.30 uur een nieuwe editie van de netwerkbijeenkomst Walk & Talk plaats voor werkzoekenden. Gastsprekers zijn lifecoaches Yolanda Janssen en Esther Saelman. Zij geven een presentatie over stress bij werkzoekenden en hoe zij aan de slag kunnen gaan met de kracht van de gedachte.

De zoektocht naar een nieuwe baan kan eenzaam en moeilijk zijn. Dan is het volgens de organisatoren van de bijeenkomst fijn om even op adem te komen en ervaringen en tips uit te wisselen. De Bibliotheek Amstelland organiseert hiervoor netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. ´Een mooie gelegenheid om te netwerken en in beweging te blijven op de arbeidsmarkt,´ aldus de bibliotheek.

Er zijn diverse situaties die stress kunnen opleveren voor mensen die op zoek zijn naar werk. Het gaat daarbij onder meer om zaken als een sollicitatiegesprek; jezelf presenteren, omgaan met afwijzing, het contact met het UWV, en familie en vrienden die herhaaldelijk vragen of je al een nieuwe baan gevonden hebt.

Lifecoaches Yolanda Janssen & Ester Saelman nemen de bezoekers van de bijeenkomst in een interactieve presentatie mee in de gedachtewereld van de werkzoekende en de invloed die hij of zij zelf op gedachten kan uitoefenen.

Daarnaast biedt de bijeenkomst bezoekers de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen die hen op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij hen past. De Walk&Talk bijeenkomsten vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10.30 tot 12:30 uur in de bibliotheek aan het Stadsplein met telkens een ander onderwerp en andere sprekers.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan bij Anton Furnée via: a.furnee@debibliotheekamstelland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie