Afbeelding
Pixabay

Zeg stress voorgoed vaarwel

30 december 2018 om 15:01 lokaal

AMSTELVEEN In de huidige tijd dragen mensen wel tien verschillende petten, zijn ze altijd bereikbaar en willen ze op elk vlak de beste resultaten neerzetten. Het is niet gek dat sommigen zichzelf uit het oog verliezen. Wat vinden zij voor zichzelf echt belangrijk en hoe vaak komen ze daar nog aan toe? Om niet gestrest te raken is het belangrijk om af en toe even stil te staan en keuzes te maken waarbij ook met de eigen gemoedstoestand rekening wordt gehouden.

Maar wie dat doet kan makkelijk na twee dagen weer in hetzelfde patroon terecht komen. Om stress op een stevige manier te lijf te gaan zijn technieken nodig die helpen gewoontes te veranderen en dit vol te houden.

Maureen Vogel (coach) en Tammy Maduro (Medisch Antropologe) hebben de workshop 'Zet jezelf op 1!' ontwikkeld en bieden daarmee inzicht in hoe mensen weer de hoofdrol in hun eigen leven kunnen spelen. De workshop vindt plaats op 10 januari van 20.00-22.00 uur in de Bibliotheek Amstelland op het Stadsplein in Amstelveen. De deelname is gratis en aanmelden kan via de website van de Bibliotheek.

Deelname is gratis en aanmelden kan online via www.debibliotheekamstelland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie