Scène uit ´Sleeping Beauty.´
Scène uit ´Sleeping Beauty.´ Staatsopera van Tatarstan

Nieuwe jaar in met ´Sleeping Beauty´

30 december 2018 om 10:00 lokaal

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen opent het nieuwe jaar met diverse voorstellingen. Voor een feestelijk begin van het jaar zorgt het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan op vrijdag 11 januari met ´The Sleeping Beauty´. Op zaterdag 12 en zondag 13 januari staat de musical ´Expeditie Eiland´ met onder meer Renée van Wegberg en John Buijsman op het programma. Het is een komische musical met een knipoog naar Expeditie Robinson.

´Sleeping Beauty´ van componist Tsjaikovski en choreograaf Petipa wordt beschouwd als één van de hoogtepunten van het klassiek-romantische balletgenre. De uitvoering door het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan is romantisch en indrukwekkend met prachtige kostuums, betoverende decors en duizelingwekkende dans.

´Expeditie Eiland´ gaat over drie gezinnen die meedoen aan het tv-programma ´Expeditie Eiland´. Ze gunnen elkaar geen blik waardig en gaan vol voor de hoofdprijs: 1 miljoen euro, plus het eiland zelf. Maar in een chaos van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven belanden de families in steeds vreemdere situaties. Als de proeven zo bizar worden dat niemand zijn leven zeker is, hebben de kandidaten elkaar ineens hard nodig.

Voor meer info: www.schouwburgamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie