De SBS6 Kerstparade trekt veel publiek.
De SBS6 Kerstparade trekt veel publiek. SBS6

Kerstparade SBS6 in Stadshart Amstelveen

21 december 2018 om 15:00 lokaal

AMSTELVEEN Stadshart Amstelveen is zaterdag 22 december van 17.00 uur tot 18.30 uur het toneel van de 12de editie van de SBS6 Kerstparade. In aanloop naar de kerstdagen rijdt de kerststoet dan een route door Amstelveen rond het Stadshart. De Kerstparade begint om 17.00 uur op de kruising Handelsplein-Van Heuven Goedhartlaan. De route verloopt verder via Meander, Stadsplein, Rembrandtweg, Groen van Prinstererlaan en eindigt weer op de Burgemeester Haspelslaan. De hele kerstoptocht duurt circa 1,5 uur.

De optocht bestaat onder meer uit levende speelgoed-acts, een grote kersttrein, verschillende kerstfiguren, dansende elfjes, kerstkoren- en optredens. Het blijft nog een verrassing welke bekende SBS6-gezichten allemaal te zien zullen zijn tijdens de Kerstparade.

De SBS6 Kerstparade wordt sinds 2007 jaarlijks gehouden. Wat ooit begon als een bescheiden optocht in Almere is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkend kerstspektakel. Voorgaande jaren deed de parade onder meer Eindhoven, Sittard en Hoofddorp aan.

Dit jaar verwelkomt Stadshart Amstelveen voor het eerst dit landelijke evenement. De winkeliersvereniging reageert verheugd: "We kunnen niet wachten om de bezoekers te betoveren met deze kerstparade en zijn erg trots dat onze winkeliersvereniging erin is geslaagd om dit evenement naar Amstelveen te halen," aldus Hans de Groot, voorzitter van de winkeliersvereniging. Na de parade zijn veel winkels en horeca op zaterdag 22 december geopend tot 21.00 uur. ¨Na de kerstparade kan je nog even nagenieten en de laatste kerstinkopen doen," aldus De Groot.

De verwachting is dat de Kerstparade drukbezocht zal worden. De organisatie raadt bezoekers aan indien mogelijk om te voet, met de fiets, of met het openbaar vervoer te komen.

Voor meer info: www.stadshartamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie