Katinka Polderman
Katinka Polderman Krijn van Noordwijk

Try outs Katinka Polderman en De Partizanen in Griffioen

30 november 2018 om 16:00 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN De Partizanen en Katinka Polderman brengen op respectievelijk donderdag 6 december en vrijdag 7 december try outs van hun nieuwe voorstellingen in theater Griffioen in Uilenstede.

De Partizanen (Thomas Gast en Merijn Scholten) staan op donderdag 6 december met een try out van hun nieuwe voorstelling ´Het leven an sich´ in Griffioen. Ze doen voorafgaand twee beloftes. ´Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is dus alvast een hele geruststelling. Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om het publiek te verbazen, te verwarren, te ontroeren en te laten lachen. Kortom op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich. Aanvang 20.30 uur, toegang 16 euro.

Katinka Polderman brengt vrijdag 7 december een try out van haar nieuwe show ´Polderman draagt een steentje bij´. Ze staat bekend als onverschrokken liedjesmaker. Al 15 jaar draagt Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret en ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Polderman trekt met die voor haar kenmerkende nuchterheid onverdroten ten strijde tegen de vertrutting en tegen de kuddegeest. Aanvang 20.30 uur, toegang 16 euro.

Voor meer info: www.griffioen.vu.nl

De Partizanen: Thomas Gast en Merijn Scholten.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie