Amstelveen Heemraad viert de 1-0 maar verspeelde de voorsprong in blessuretijd.
Amstelveen Heemraad viert de 1-0 maar verspeelde de voorsprong in blessuretijd. Hans van Beek

Amstelveen, AMVJ, en RODA (zondag) spelen gelijk

19 november 2018 om 11:37 Sport/sport

AMSTELVEEN AMVJ en Amstelveen Heemraad speelden zaterdag gelijk in respectievelijk de 2de en de 3de klasse van het zaterdagvoetbal. RODA ´23 veroverde in de 4de klasse de eerste periodetitel met een ruime zege In het zondagvoetbal speelde RODA' 23 gelijk tegen Hooglanderveen in de tweede klasse. Sporting Martinus won in 3C.

ZATERDAGVOETBAL

2A AMVJ – Jong Holland 0-0 Er vielen zaterdag geen goals bij de ontmoeting tussen AMVJ en Jong Holland . De eerste helft was vrij vlak en de tweede speelperiode niet veel beter. n kwamen nauwelijks in gevaar.

3C Amstelveen Heemraad – NITA 1-1 (0-0) De eerste helft bleef doelpuntloos. In de tweede helft nam Amstelveen Heemraad al snel de leiding. Zakaria Madrane bereikte Reshad Haidari die 1-0 scoorde. Michel Coster en Maxim Perels werden vervangen door respectievelijk Kevin Nlandu en Orsion Blanker(debuut). In blessuretijd maakte NITA gelijk.

4E RODA '23 – Amsterdam FC 7-1 (2-1) RODA '23 veroverde zondag de eerste periodetitel. Justin Groenen bracht Robin Visser na negen minuten in de gelegenheid om de score te openen, 1-0. Na half uurtje werd het 1-1. Nog voor rust scoorde Justin Groenen uit een strafschop 2-1. In de tweede helft was RODA ontketend. Nog vijfmaal vonden de Bovenkerkers het net door goals van Justin Groenen (3-1) Jesper Hottentot (4-1 ), Ivo Lelieveld (5-1 ), Lennart v.d. Leest (6-1) en Kees Rikers (7-1)

4E Ouderkerk – Zeeburgia 3-1 (2-1) Ouderkerk won in eigen huis van Zeeburgia. Na 2 minuten maakte Martijn de Bruin 1-0. Na 14 minuten werd het 1-1. Martijn de Bruins tweede treffer zorgde voor de ruststand van 2-1. Sander Couperus vergrootte in de tweede helft naar 3-1. In blessuretijd werd het nog 3-2.

Andere uitslagen: 4E Sporting Martinus – Weesp 5-4; 4E RKAVIC – Diemen 0-4.

ZONDAGVOETBAL

2B RODA '23 – Hooglanderveen 0-0 Beide ploegen hielden elkaar in bedwang in een niet al te beste wedstrijd. Er waren wat kansjes, ook voor RODA '23 dat er niet in slaagde om een doelpunt te maken. Ook Hooglanderveen vond het niet en was de oogst voor beide teams maar 1 puntje.

3C Sporting Martinus - HBC 2-1 (2-1) Sporting Martinus speelde tegen HBC een goede wedstrijd. De verdediging stond goed maar door een misverstand werd het in de 39ste minuut 0-1. Drie minuten later zorgde Niek Koning voor 1-1. David Soesan bepaalde de eindstand op 2-1.

3C SV Diemen – Ouderkerk 0-2 (0-0) In de tweede helft werd het via een combinatie tussen Laurens van Beek, James Day en Caj de Jong 0-1. Ook de tweede goal was voor Kaj de Jong nu op aangeven van Friso Kaashoek. Doelman De Jong van Ouderkerk werd man van de wedstrijd.

4D Eendracht'82 – NFC 1-1 (1-0) NFC behaalde weer geen overwinning in uitwedstrijd. Op slag van rust nam Eendracht '82 met 1 – 0 de leiding. Het duurde tot de 78ste minuut voordat Virgil Maceli voor NFC gelijk kon maken, 1-1.

5C Nautilus – Arsenal 0-1