Afbeelding
P. Stöve

Duikteam Nemo houdt open dag

28 september 2018 om 17:00 Sport/sport

AMSTELVEEN De Amstelveense duikvereniging Duikteam Nemo houdt op zondag 30 september weer zijn Open Dag in zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport, of die een duikopleiding wil gaan volgen en 14 jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken. Aansluitend wordt het clubhuis een presentatie gegeven, waarin er het één en ander over de duiksport en Duikteam Nemo wordt verteld.

Duikteam Nemo bestaat sinds 1969 en telt nu zo'n honderd leden onder wie een aantal gediplomeerde instructeurs die belangstellenden alles over de duiksport kunnen leren. Wie al eens een duikbrevet heeft gehaald en het leuk lijkt om kennis en vaardigheden te vergroten, is bij Nemo ook aan het goede adres. En wie een bepaald niveau heeft bereikt, kan binnen de vereniging heel wat ervaren duikers vinden die graag een keer met willen gaan duiken. Rond de duiksport worden elk jaar diverse evenementen georganiseerd. Ook in het clubhuis worden allerlei gezellige bijeenkomsten gehouden.

De brevetten die bij Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Met deze brevetten kunnen liefhebbers over de hele wereld onder de meest verschillende omstandigheden duiken. Aanmelden voor de open dag kan via info@duikteamnemo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie