Karatedo yokoso jeugd naar het WK

9 september 2018 om 21:18 Sport/sport Deel je nieuws

Vanaf 15 september tot en met 23 september 2018 zullen Hannah Biermann en Maaike Schulten, twee leerlingen van de Amstelveense karateschool ‘Yokoso’, deelnemen aan de Wereldkampioenschappen 'Point Fighting & Musical Forms' van de WAKO, die in Jesolo, Italië, worden gehouden.

Zij zullen daar deelnemen in de leeftijdsklasse 13 tot en met 15 jaar. Hannah en Maaike zijn beiden 13 jaar en behoren daardoor tot de jongste deelnemers in hun leeftijdscategorie. Maar ondanks hun jonge leeftijd behoren beiden tot de favorieten, want zowel Maaike - in het onderdeel Point Fighting - als Hannah - in het onderdeel Musical Forms - hebben het afgelopen seizoen Wereldbekertoernooien gewonnen en zullen ook in Italië meedoen om de medailles.

Na een trainingskamp in Bulgarije en de gehele zomervakantie doortrainen onder leiding van coach Carvin Burke, zijn zij optimaal voorbereid en zullen zaterdag a.s. afreizen naar Jesolo, in provincie Venetië, Italië, om vanaf maandag 17 september a.s. in actie te komen.

Met meer dan 2000 deelnemers tot en met 18 jaar uit meer dan 60 landen, is dit ‘Cadets and Juniors World Championships’ het hoogste podium voor deze jonge atleten in deze tak van sport.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie