Het team van VLIEG Makelaars biedt diverse specialiteiten onder één dak.
Het team van VLIEG Makelaars biedt diverse specialiteiten onder één dak. Aangeleverd door VLIEG Makelaars

VLIEG Makelaars/Hypotheken: gemak van alles onder één dak

7 september 2018 om 07:30 Nieuws

AMSTELVEEN Wie over de rotonde bij de Rembrandtweg en de Groen van Prinstererlaan komt, kan de nieuwe locatie van VLIEG Makelaars niet over het hoofd zien. In het pand, aan de Rembrandtweg 164 biedt VLIEG Makelaars/Hypotheken alles onder één dak: de hypotheekadviseur, de makelaar én de specialist in verzekeringen.

Aan het hoofd van VLIEG Makelaars Amstelveen staan Marieke van der Wurff en Jan Tijms. Zij ontmoetten elkaar jaren geleden op een zakelijk evenement. Marieke was werkzaam als makelaar in Uithoorn en Jan was kantoordirecteur bij een grote bank. Nu hebben hun wegen elkaar opnieuw gekruist en vullen hun talenten elkaar mooi aan.

ALLE DIENSTEN SAMEN "Bij VLIEG Makelaars komen alle diensten samen'', legt Jan uit. "Marieke is de vestigingmanager makelaardij en daarmee gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en verhuur van woningen. Dat doet zij samen met Manon Warger. Zelf ben ik gespecialiseerd in hypotheken.'' Die taak heeft hij binnen VLIEG Makelaars samen met hypotheekadviseur Raymond Appels.

"Waar Raymond vooral de taak heeft om de bestaande klanten te behouden, is het aan mij om nieuwe klanten te verwelkomen. Mijn specialiteit ligt in de complexe hypotheken,'' licht Jan Tijms toe.

LEVENSLOOPBESTENDIG Omdat VLIEG Makelaars een zo breed mogelijke doelgroep wil bedienen, heeft Marieke van der Wurff een aanvullende specialisatie gedaan: levensloopbestendig wonen. "We zien steeds meer dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen huis willen wonen'', vertelt zij. "Als ik met hen mee ga voor de aankoop van een woning, kan ik heel goed en kritisch bekijken of de betreffende woning levensloopbestendig te maken is. Zijn de deuren wel breed genoeg? Kan er een traplift in? Dat zijn belangrijke zaken om te inventariseren alvorens tot aankoop van een woning over te gaan. Wellicht is een andere woning wel beter geschikt,'' stelt Marieke.

EXPATS VLIEG Makelaars Amstelveen heeft niet alleen de expertise in huis voor ouderen, ook expats zijn op de Rembrandtweg 164 aan het juiste adres. "Binnen de Makelaars Vereniging Amsterdam is een aantal makelaars die expats begeleidt in hun zoektocht naar de juiste woning'', vervolgt Marieke vol trots. "Daar horen wij ook bij. Ik heb diverse trainingen gevolgd om ervoor te zorgen dat onze expertise goed aansluit bij waar zij behoefte aan hebben. Zo kunnen we echt zeggen: met gemak, alles onder één dak!''

VLIEGDeal! Om Amstelveen en omstreken op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het uitgebreide dienstenaanbod van VLIEG Makelaars, heeft zij een mooie VLIEGDeal opgesteld. "Woningzoekers die hun zoektocht naar hun woning bij ons uitbesteden en tevens hun hypotheek en de drie verplichte verzekeringen bij ons afnemen, krijgen maar liefst 25% korting'', besluit Jan. "Met dat aanbod hopen we heel Amstelveen van dienst te mogen zijn. Ik zou zeggen: loop gerust eens binnen!''

VLIEG Makelaars/Hypotheken is gevestigd aan Rembrandtweg 164 in Amstelveen.

Voor meer informatie: www.VLIEG.nl/makelaar/Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie