Afbeelding
Platform C
Advertorial

Kansen voor iedereen bij Platform C: muziek, dans, toneel, creatieve cursussen, talen en meer

12 maart 2020 om 14:45 Advertorial_1

Wie zijn talenten wil ontwikkelen, zijn kennis wil verrijken of creatief aan de slag wil, klopt aan bij Platform C in het stadshart van Amstelveen. Platform C is de overkoepeling van Muziek- en Dansschool Amstelveen, Volksuniversiteit Amstelland en Kunstuitleen Amstelveen.

Muziek- en Dansschool Amstelveen heeft een cursusprogramma voor de allerkleinsten tot en met volwassenen op het gebied van muziek, musical, toneel, ballet en jazz/streetdance. Samen live het podium op is een belangrijk én inspirerend onderdeel van het programma.

Volksuniversiteit Amstelland is de plek waar iedereen – ongeacht vooropleiding - de mogelijkheid heeft zich verder te ontwikkelen. Er zijn cursussen op het gebied van o.a. talen, beeldende vorming, fotografie, koken, kunst- en cultuurgeschiedenis en een Talentenklas voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die plezier hebben in tekenen en schilderen.

Kunstuitleen Amstelveen stelt een veelzijdige selectie uit het werk van binnen- en buitenlandse kunstenaars ter beschikking om te lenen of te kopen, tegen billijke tarieven. In de goedbezochte cadeauwinkel van de Kunstuitleen zijn tal van originele geschenken te koop.

Waarom naar Platform C? Omdat het waardevol is jezelf te verrijken met wat in je zit – aan talenten of ambities – en Platform C daarvoor de aangewezen gangmaker is. Voor elke leeftijdscategorie zijn er mogelijkheden in vele soorten en maten, van korte tot langere cursussen. Dat alles onder vakkundige coaching, in een gebouw met professionele voorzieningen.

Platform C - Stadsplein 99 - 1181 ZM Amstelveen

www.platform-c.nu | 020 – 647 14 57

Amstelveenpas-houders genieten aanzienlijke korting op de cursussen van Platform C. Meer info: https://amstelveenpas.nl/

Platform C heeft een ANBI Cultuurstatus en ontvangt subsidie van de Gemeente Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie