Eerst wandelen en na afloop een kop snert.
Eerst wandelen en na afloop een kop snert. Pixabay

Snertwandelingen gaan na de kerstvakantie weer van start

31 december 2022 om 08:00 Activiteiten

AMSTELVEEN Ook in de winter is het heerlijk om lekker buiten te wandelen. In januari staan er vier snertwandelingen op het programma. Deelnemers kunnen gezellig met elkaar wandelen en daarna samen een kop snert eten. Er wordt gelopen onder professionele begeleiding. De wandelingen duren ongeveer een uur.

In de periode van dinsdag 10 januari tot en met dinsdag 31 januari wordt er elke dinsdag gewandeld. De start is telkens om 11:00 uur, vanaf verschillende locaties. Na afloop, om 12 uur, staat de snert klaar.

Op dinsdag 10 januari start de snertwandeling bij wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt, op dinsdag 17 januari  bij het MOC-gebouw aan Lindenlaan 75, op dinsdag 24 januari  bij wijkcentrum Pluspunt aan Smeenklaan 1 en op dinsdag 31 januari bij wijkcentrum De Bolder aan Groenhof 140.

Deelnemen aan de wandelingen kost 2 euro per keer en de kop snert kost 3 euro (in totaal dus voor beide 5 euro), maar alleen wandelen of een kop snert eten kan natuurlijk ook. Deelnemers wordt verzocht om contant betalen.

Het is ook mogelijk om met elkaar af te spreken om mee te lopen met de Snertwandelingen via de besloten facebookgroep: AmstelveenWandelt. In deze groep zullen ook foto’s en ervaringen van de snertwandelingen gedeeld worden.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Sebastiaan Huijsmans via s.huijsmans@amstelveensport.nl of 088-8585.104.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie