Afbeelding
Pixabay

Uit je dak bij Kids Diner Disco in Noorddamcentrum

8 november 2022 om 08:00 Activiteiten

BOVENKERK Op vrijdag 18 november komt de Kids Diner Disco, bekend van Kids Disco in de Mix naar Bovenkerk. In het vernieuwde Noorddamcentrum mogen alle kinderen van de basisscholen helemaal los gaan. De disco betekent dansen op de nieuwste muziek gedraaid door een Dj, laserlicht, TV-schermen met Tik Tok filmpjes, danswedstrijdjes, een lichtgevende tattoo, eten en drinken, patat met snacks, snoep, chips en limonade. Wie als ouder of begeleider wil kijken naar het discospektakel kan meegenieten vanuit een fan-zone.

De Kids Diner Disco is voor kinderen in de basisschoolleeftijd en eventueel jongere broertjes of zusjes. De disco begint om 17.30 uur (zaal open 17.00 uur) en eindigt om 19.30 uur. Kindertickets kosten 10 euro en toegang tot de fan-zone 5 euro. Het aantal kaarten is beperkt dus snel bestellen wordt aangeraden. 

Kaarten zijn online te bestellen via helponsuitdebrand.com , bij Chris van den Helder, telefoon 06-2788 6966 of via mail: chocolade@helponsuitdebrand.com

De organisatie is in handen van St. Urbanus Chocolade en het Bewonersplatform Bovenkerk. De opbrengst zal worden gebruikt om de kerktoren deze winter in het led-licht te zetten. Meer informatie is te vinden op helponsuitdebrand.com.


Foto: Aangeleverd

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie