Kofferbakmarkt bij het CRASH Museum.
Kofferbakmarkt bij het CRASH Museum. IPMS
ZOMERUITJE

IPMS-modelbouwers bij CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40- ‘45

20 augustus 2022 om 11:30 Activiteiten

AALSMEERDERBRUG IPMS, de Plastic Modelbouwclub van Nederland, Regio Noord-Holland, houdt zaterdag 27 augustus de traditionele zomerbijeenkomst ‘De Start’ met een kofferbakverkoop van plastic modelbouwdozen en modellen bij het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45, Aalsmeerderdijk 460. Deze bijeenkomst voor IPMS-leden is ook voor het publiek toegankelijk van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Modellen worden vertoond, klaar of in aanbouw. Alles is welkom, het is geen wedstrijd. Er is een kofferbakverkoop met ruil- en hobbyhandel. Bezoekers kunnen ook de expositie in het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ‘40-‘45 bezichtigen.

De Nederlandse tak van de International Plastic Modellers Society (IPMS) organiseert jaarlijks verschillende bijeenkomsten. Een van die jaarlijkse bijeenkomsten is de zomerse meeting ‘De Start’ bij het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45, dat geldt als start van het modelbouwseizoen. Voor het Fort bij Aalsmeer zetten plastic modelbouwers uit heel Nederland hun kofferbak open voor geïnteresseerde clubleden, maar ook met niet-clubleden wordt informatie uitgewisseld. Verkoop vóór het fort is voorbehouden aan IPMS-leden, maar het CRASH-museum heeft eveneens tweedehands (ook afgebouwde) bouwmodellen in de aanbieding. In het museum worden de mooiste modellen van de IPMS-leden tentoongesteld.

Toegang tot de kofferbakverkoop is gratis. De toegang tot het CRASH museum bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder, 4,00 euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar, donateurs en veteranen hebben gratis toegang. Het museum is geopend op zaterdag en iedere 2e zondag van de maand van 10.30 tot 16.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie