Belangstellenden krijgen op de uitkijktoren bij het KKC uitleg over de werkzaamheden aan de A9.
Belangstellenden krijgen op de uitkijktoren bij het KKC uitleg over de werkzaamheden aan de A9. Joop Touw BDU

Inschrijven voor fietsexcursie langs het werk aan de A9

16 augustus 2022 om 15:40 Activiteiten

AMSTELVEEN Belangstellenden en omwonenden van de A9 in Amstelveen kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan een fietsexcursie langs de werkzaamheden aan de A9. De eerstvolgende excursie, op woensdag 7 september is vol maar ook op 21 september kan deelgenomen worden aan een excursie. Van 13.30 tot 16.00 uur kunnen de deelnemers alles te weten komen over het verloop van de werkzaamheden en dat ook met eigen ogen aanschouwen.

De rondleiding duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats in Amstelveen. Verzameld wordt in het bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat: Amstelveen Inzicht, Stadsplein 103 in Amstelveen (boven boekhandel Venstra en de bibliotheek). Na een korte presentatie over de A9 en de werkzaamheden stapt de groep op de fiets. Deelnemers nemen hun eigen fiets mee.

Aanmelden voor de fietsrondleiding kan via de website van Online Bezoekerscentrum Rijkswaterstaat. Na het versturen van de inschrijving krijgt de deelnemer via e-mail een bevestiging van de aanmelding. Voorafgaand aan de fietsexcursie volgt dan nog een mail met praktische informatie.

DATA RONDLEIDINGEN De rondleiding van woensdag 7 september is vol. Er is nog keuze uit woensdag 21 september van 13.30 uur tot 16.00 uur, woensdag 5 oktober van 13.30 uur tot 16.00 uur en woensdag 19 oktober van 13.30 uur tot 16.00 uur.

De groep is maximaal 14 personen groot. Voor de rondleiding geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. De rondleiding is niet geschikt voor minder validen.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie