Afbeelding
Pixabay

Zaterdag 2 juli Zomer Pleinfeest in Keizer Karelpark

28 juni 2022 om 09:55 Activiteiten

AMSTELVEEN In Keizer Karelpark wordt zaterdag 2 juli het Zomer Pleinfeest gehouden aan Van Weerden Poelmanlaan 4, ingang Farmanlaan. Inloop is om 10.30 uur. 

Het feest begint om 11.00 uur met een gedicht van Amanda. Om 11.15 uur starten er twee workshops: 3D-street-art voor tieners en een fotografie workshop door Paul Klimecki, een van de kunstenaars uit de Ateliers 2005. Er is accordeonmuziek van Gijs Leegwater, er is een tuktuk met barista voor heerlijke koffie, en Kimberley vlecht haren in. Daarna is er een lunch door kok Jeanette (bekend van het MOC voor eerlijke maaltijden).

‘s Middags begint er in de aula van de Ateliers een demonstratie line-dance en daarna is er een workshop salsa. Deze wordt gegeven door Alice Mittelmeijer. Buiten op het plein is er een plantenstekken-ruilmarkt. Verder zijn er drankjes en hapjes. 

Als klap op de vuurpijl is er om 17.00 uur in de aula een ode aan Bob Dylan door Frank Bond & vrienden, hiervoor moet men zich inschrijven middels een donatie - vrije gift- voor het goede doel.

Meer informatie over het feest is te vinden op de website van Platform Keizer Karelpark 

Binnen in lokaal 4a vind men afdrukken van beroepskunstenaars, die geschilderd hebben voor hetzelfde goede doel. Alle schilderijen in dit lokaal zijn te koop, en het bedrag gaat in z’n geheel naar het doel. Kijk voor meer info hierover op de website van Paint-a-Future.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie