Hockey-training bij Myra
Hockey-training bij Myra Archief

Gratis hockey-outfit bij Myra met Amstelveenpas

24 maart 2023 om 11:13 Hockey

AMSTELVEEN Op vertoon van de Amstelveenpas kunnen ouders met een laag inkomen bij hockeyvereniging HV Myra een volledige hockey-outfit krijgen voor kinderen tot 18 jaar. Myra vindt dat hockey voor iedereen bereikbaar moet zijn. De vereniging is tot dit initiatief gekomen dankzij een erfenis van een van haar leden. Het geld is gestort in de Jacob Foundation waar ook aan gedoneerd kan worden. Vanuit dit fonds kunnen de outfits - inclusief hockeystick en schoenen – worden betaald.

De gemeente is verheugd over dit initiatief van Myra, zo laat wethouder Marijn van Ballegooijen (Werk en Inkomen) weten. Recent verhoogde de gemeente de sportbijdrage voor huishoudens met een laag inkomen van 250 naar 375 euro. “Initiatieven als deze zijn echt een welkome aanvulling op onze ambities om sport toegankelijker te maken voor iedereen. Het is hartverwarmend,” zegt Van Ballegooijen.

Belangstellenden kunnen eerst twee of drie proeflessen bij Myra volgen met leenmateriaal. “Als dat bevalt krijgen de ouders met de Amstelveenpas een voucher die besteed kan worden bij Hockey District”, zegt Henk Schmidt van Myra. “Met deze voucher krijg je een shirt, broek/rokje, sportkousen, hockeyschoenen en een hockeystick.”Aanmelden kan bij:  ledenadministratie@hvmyra.nl.

Meer informatie over de actie is te vinden op www.amstelveenpas.nl  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie