Middenhof
Middenhof Foto: archief

Speciale editie Alzheimer café Amstelveen met muzikaal optreden

24 september 2023 om 08:00 Zorg

AMSTELVEEN Op donderdagavond 28 september vindt er weer een Alzheimer Café plaats in wijkcentrum Middenhof aan de Dr. Willem Dreesweg 155 in Amstelveen. Dit keer met een muzikaal optreden van Hanny Veenstra.

Hanny Veenstra is haar hele leven lang al jazz-zangeres. En met succes. Als zij te kampen krijgt met dementie verandert haar leven maar ook dat van haar man Ruud ingrijpend. Toch blijft Hanny gewoon zingen en optreden. Tot op de dag van vandaag. En dat gaat haar nog steeds goed af. 

Tijdens de inloop en de pauze van dit ‘muzikale’ Alzheimercafé kunnen bezoekers van haar optreden genieten. Gespreksleider Jos Heeremans spreekt met het bijzondere echtpaar Hanny en Ruud Veenstra over hoe ze met de veranderingen als gevolg van dementie in hun leven hebben leren omgaan. Veel herkenbare onderwerpen zullen aan bod komen. Tijdens het Alzheimercafé is er ruim gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. 

Het programma start op 28 september om 19.30 uur, maar bezoekers zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee.

Voor meer informatie: alzheimer-nederland.nl/regios/amstelland-en-meerlanden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie