Burgemeester Tjapko Poppens verricht de officiële opening van Medisch Centrum Zonnestein, een gebeurtenis die diverse aanwezigen op de foto willen vastleggen.
Burgemeester Tjapko Poppens verricht de officiële opening van Medisch Centrum Zonnestein, een gebeurtenis die diverse aanwezigen op de foto willen vastleggen. Medisch Centrum Zonnestein

Open dag en feestelijke opening Medisch Centrum Zonnestein

13 juni 2022 om 10:00 Zorg

AMSTELVEEN Burgemeester Tjapko Poppens heeft het Medisch Centrum Zonnestein zaterdag officieel geopend. Het centrum is al in januari 2021 in gebruik genomen, maar vanwege de coronamaatregelen kon er toen geen feestelijke opening plaatsvinden. Het nieuwe Medisch Centrum Zonnestein hield zaterdag ook een drukbezochte open dag voor patiënten, geïnteresseerden en buurtbewoners van Elsrijk. 

Van 14.30 tot 16.30 uur was iedereen welkom om kennis te maken met alle disciplines die zich hebben gehuisvest in het duurzame, nieuwste gezondheidscentrum van Amstelveen. 

Onder het genot van een kopje koffie en een ijsje kon in de volle zon het officiële gedeelte van de open dag beginnen. Martijn Trogh, werkzaam als fysiotherapeut en bestuurslid communicatie binnen het centrum, nam het woord om een aantal partijen in het bijzonder te bedanken. De initiatiefnemers en kartrekkers, de huisartsen, werden in het zonnetje gezet. Zij hebben zich hard ingezet voor de totstandkoming van dit pand met verscheidenheid aan disciplines. Ook werd de gemeente Amstelveen bedankt voor het beschikbaar stellen van de grond en ook projectontwikkelaar BBDW werd genoemd voor de vlotte bouw van dit prachtige medisch centrum.

Na dit dankwoord werd de microfoon over gedragen aan burgemeester Tjapko Poppens. Namens de gemeente waren tevens Jacqueline Hocker, Herbert Raat en Ima Stokvis aanwezig. Poppens benoemde dat het in zijn ambtstermijn nog nooit was voorgekomen een opening te verzorgen van een bedrijf dat al 1.5 jaar in bedrijf was. Het Medisch Centrum Zonnestein is volgens hem een ‘one stop shop’ waar de patiënt voor een enorme verscheidenheid van disciplines terecht kan, dit is echt een aanwinst voor Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie