Afbeelding
Pixabay

Informatieavonden bij Amstelmere over ‘Verslaving’

18 maart 2022 om 09:40 Zorg

AMSTELVEEN Brijder preventie verzorgt dinsdagavond 5 en 12 april in Amstelveen gratis informatieavonden. De avonden zijn bestemd voor partners, kinderen, familieleden en vrienden van mensen met een verslavingsprobleem.

Tijdens deze avonden komen de volgende onderwerpen aan bod: de gevolgen die overmatig gebruik van alcohol en/of drugs kan hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag; het effect van  verschillende drugs; wat is verslaving; de gevolgen voor de omgeving van een verslaafde; hoe het beste met hem of haar om te gaan; hulp bieden aan iemand met een verslavingsprobleem; welke grenzen kunnen gesteld worden; voorkomen dat betrokkenen zoals gezinsleden te veel in het gedrang komen; welke hulpverlening is er voor mensen met verslavingsproblemen en voor de mensen in hun omgeving?

Deze twee avonden horen bij elkaar. Inschrijving is voor beide avonden. De gratis bijeenkomsten vinden plaats op de woensdagen 5 en 12 april van 19.30 tot 21.30 uur bij Amstelmere, Laan van de Helende Meesters 433, 1186DL in Amstelveen.
Neem voor meer informatie en inschrijving contact op met Brijder Haarlem, 088-358 38 00 of stuur een e-mail naar preventie@brijder.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie