Afbeelding
Pixabay/guvo59

Alzheimer Café Amstelveen heropent in De Meent

14 februari 2022 om 14:00 Zorg

AMSTELVEEN Het Alzheimer Café gaat weer open. Donderdag 24 februari zijn belangstellenden om 19.30 uur welkom in De Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen. Inloop vanaf 19.00 uur.

Gespreksleider Job van Amerongen zal met José Groenendaal spreken over het mijden van zorg bij dementie. José Groenendaal is medewerker individuele begeleiding bij de Zonnehuisgroep. Veel mensen die overduidelijk hulp nodig hebben vanwege dementie accepteren die hulp niet. José zal uitleggen wat de gevolgen kunnen zijn van het mijden van aangeboden zorg. En wat er gedaan kan worden om het gebrek aan ziekte-inzicht te beïnvloeden en naasten van ‘zorgmijders’ te ondersteunen. 

Dit bericht is opgesteld voor de persconferentie van 15 februari en daarom is het nog niet duidelijk hoeveel mensen het Alzheimer Café kan verwelkomen. Zodra De Meent informatie heeft over de versoepelingen zal Alzheimer Nederland, afdeling Amstelland en Meerlanden dat op hun site zetten. Eventuele bezoekers wordt verzocht alvorens naar De Meent te gaan, te kijken op www.alzheimer-nederland.nl/amstelland. Mailen kan ook: amstellandmeerlanden@alzheimervrijwilligers.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie