Gio Gruz met Eva Jinek tijdens Jinek Junior.
Gio Gruz met Eva Jinek tijdens Jinek Junior. Foto: Saskia Cruz

Gio Cruz (11) uit Amstelveen werkt mee aan RTL Project Glimlach

13 december 2021 om 12:32 Zorg

AMSTELVEEN Gio Cruz (11) uit Amstelveen heeft meegewerkt aan een speciale Jinek Junior voor RTL Project Glimlach (eenmalige-talkshow-jinek-junior-op-videoland/). Dit project zet zich in voor kinderen die regelmatig behandelingen moeten ondergaan in een van de kinderziekenhuizen die aangesloten zijn bij de stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. De inzet is om die behandelingen zo stress- en pijnvrij mogelijk te maken.


Gio is zelf één van deze patiënten. Hij kampt met immuunproblemen. Vandaar zijn deelname aan het programma met Eva Jinek. Hij vertelde in “Junik Junior’ over zijn ziekte, maar vooral over hoe positief hij is, zich inzet voor vooral natuur en dieren en hoe hij naast zijn ziekte gewoon doorgaat met zijn leven. En daar ligt zijn kracht.

Ook voor dit project zet Gio zich actief in. Statiegeldflessen mogen bij hem worden ingeleverd, hij verkoop zelfgemaakte ‘glimlach sleutelhangers’ en ook donaties zijn welkom. Dit allemaal in een week; de actie wordt afgesloten vrijdag 17 december op RTL 4 tijdens de Masked Singer!

Binnen 2 dagen tijd heeft Gio al 70 euro opgehaald en wil natuurlijk nog veel meer, allemaal voor dit goede doel!

Voor meer informatie facebook.com/Gios-Goede-Doelen-Winkeltje-Gio-Cruz


Gio Cruz. - Foto: Saskia Cruz

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie