Arnout J. Punt, de oprichter van Senior Advies.
Arnout J. Punt, de oprichter van Senior Advies.
ZAKELIJK

Senior Advies zet koers naar Amstelveen na 25 jaar bij De Meer in Amsterdam

21 december 2023 om 09:56 Zakelijk

AMSTELVEEN Na een kwarteeuw vanuit een pittoreske voormalige sigarenwinkel tegenover het voormalige Ajaxstadion De Meer in Amsterdam te hebben geopereerd, staat Senior Advies klaar voor een opwindend nieuw hoofdstuk in Amstelveen. Het bedrijf, dat een reputatie heeft opgebouwd als vertrouwde adviseur in financiële zaken, besloot na 25 jaar van dienstverlening de vleugels uit te slaan en te verhuizen naar het representatieve Bavinckhouse aan de Professor J.H. Bavincklaan.

VAN HISTORIE NAAR MODERNITEIT

De voormalige locatie bij De Meer, waar het geluid van het voetbalstadion plaatsmaakte voor rustige gesprekken over financiële planning, heeft 25 jaar lang als thuisbasis gediend voor Senior Advies. In de karakteristieke sigarenwinkel werden niet alleen financiële beslissingen genomen, maar ontstonden ook duurzame relaties met de senioren uit de omgeving. Toch is het nu tijd voor Senior Advies om de rijke geschiedenis achter zich te laten en een moderne toekomst in Amstelveen te omarmen.

EEN NIEUWE HORIZON IN AMSTELVEEN

Het nieuwe kantoor in het Bavinckhouse symboliseert niet alleen een fysieke verhuizing maar belichaamt ook de evolutie van Senior Advies. Gelegen aan de Professor J.H. Bavincklaan in Amstelveen, biedt deze locatie niet alleen moderniteit maar ook een centrale plek voor de lokale gemeenschap. Het is een strategische keuze om de dienstverlening verder uit te breiden en een breder publiek te bereiken.

TRADITIE IN EEN MODERN JASJE

Terwijl de wereld van financieel advies evolueert, blijft Senior Advies trouw aan zijn kernwaarden. Persoonlijk contact is van onschatbare waarde, vooral voor de senior klanten die gewend zijn aan de vertrouwde ouderwetse gesprekken onder vier ogen. Arnout J. Punt, de oprichter van Senior Advies, benadrukt het belang van deze persoonlijke benadering: “Onze klanten verdienen aandacht, begrip en een op maat gemaakt financieel advies. Dat is iets wat wij altijd hoog in het vaandel hebben gedragen en blijven dragen, ongeacht onze locatie.”

WELKOM IN HET BAVINCKHOUSE

Het Bavinckhouse is niet zomaar een kantoor; het is een nieuw thuis voor Senior Advies en zijn klanten. Met moderne faciliteiten en een toegewijd team van financiële experts, biedt het Bavinckhouse de ideale omgeving voor het verstrekken van hoogwaardig financieel advies aan senioren in Amstelveen.
In een tijd waarin digitalisering hoogtij viert, blijft Senior Advies geloven in de kracht van persoonlijk contact. Het nieuwe kantoor biedt een warm welkom voor senioren die op zoek zijn naar deskundig advies op het gebied van erfrecht, hypotheek, vermogensbeheer en andere financiële kwesties.

TOEKOMST VAN SAMENWERKING EN GROEI

De verhuizing naar Amstelveen betekent niet alleen een nieuw kantoor maar ook nieuwe mogelijkheden voor Senior Advies. De focus op persoonlijk financieel advies zal blijven, terwijl het bedrijf zich verder inzet om het financiële welzijn van senioren te waarborgen. “Amstelveen, maak je klaar voor een nieuwe era van financiële dienstverlening, waar traditie en moderniteit hand in hand gaan bij Senior Advies in het Bavinckhouse,” aldus Arnout J. Punt.

Het nieuw adres is:
Senior Advies
Professor J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen
Senior-advies.nl
020 4632990

Contactpersoon: Arnout J. Punt


Het Bavinckhouse aan de Professor J.H. Bavincklaan 2 in Amstelveen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie